Hagyományos gombapaprikás2019.07.06. 09:07, phiađongtay
Hozzávalók:
-
-
-
-
-
-
ízlés szerint bors
1 gerezd foghahyma
1 kis pirospaprika
1 dl. tejföl
1 kanál liszt
-
A hagymát felkockázom, olajon megdinsztelem. Kerül hozzá darabolt paradicsom és zöldpaprika. Sózom, kicsit párolom, majd hozzáadom a tisztított, szeletelt gombát.
-
Amikor a gomba levet eresztett hozzáteszem a fűszereket és egy zúzott fokhagymát, végül megszórom pirospaprikával, megkeverem. Kevés vizet adtok hozzá és puhára főzöm. Egy kanál lisztet elkeverek egy dl. tejföllel, majd egy merőkanálnyi gomba szafttal összekeverem és a pörkölthöz adom. Egyet rottyant és kész is.
Nokedlivel a legjobb!
|